Fitness kolekce: Oblečení do posilovny, na treking i bouldering

Jistě jste si všimli, že v rámci jednotlivých kolekcí vždy dělíme produkty do kategorií podle jednotlivých sportů. Běh, cyklistika, outdoor a fitness jsou pro nás stěžejními sporty a oblečení tak navrhujeme vždy primárně s ohledem na jejich požadavky. Sami však víme, že jejich využití je mnohem širší a najdou tak uplatnění i při jiných sportovních aktivitách. Na vlastní kůži jsme si vyzkoušeli, že oblečení z fitness kolekce je skvělý parťák ve fitku, na józe, na túrách i pokud třeba řešíte, co si vzít na boulder.

FUNKČNOST A ODOLNOST: KLÍČOVÁ VLASTNOST OBLEČENÍ NA CVIČENÍ

Velká část kolekce je vyrobena z funkčního materiálu s vysokým obsahem polyamidu. Ten je dostatečně odolný, neprůsvitný, ale zároveň prodyšný a lehký. Nebudete tak muset řešit nelichotivé prosvítání legín v náročných jógových ásanách a při dřepech, ani mít obavu o prodření nebo roztržení při náročnějších pohybech na lezecké stěně. Legíny DANAE, EUNICE a triko VATINA prošly dokonce i testem během trekování v norské divočině a obstály v něm na jedničku.

 

VOLNOST POHYBU VE FITKU, NA JÓZE I LEZECKÉ STĚNĚ

Materiál vás zároveň nebude nikde táhnout. Topy jsou k dispozici jak ve volném střihu, tak přiléhavé na tělo. Ty se mohou hodit, pokud zrovna přemýšlíte, jak se obléct na bouldering nebo na jógu. Minimalizují totiž riziko zachycení o chyty a na józe vám při obrácených pozicích nebudou sjíždět přes hlavu. Stejně tak jistě oceníte široký pas legín, který nejen že lichotí postavě, ale zároveň drží na místě a nemusíte během pohybu řešit nepříjemné sjíždění a následné vytahování.

Doslova na vlastní kůži vyzkoušela fitness kolekci i Katka, která ví své o tom, jaké oblečení mít na treking, do fitka nebo jak se obléknout na bouldering.

„Materiál je velmi příjemný a oblečení je lehké, takže ho na sobě skoro necítíte. Vyzkoušela jsem v něm více aktivit: turistiku, fitness i lezení. Při všech aktivitách jsem se v tomto kompletu cítila velmi komfortně. Nejsem běžec, ale klidně bych v něm vyrazila i během. Nikde nic nedře, netáhne ani neškrtí a patří mezi mé oblíbence.“

ODVOD POTU A RYCHLÉ SCHNUTÍ: POHODLÍ I BĚHEM NÁROČNÉHO TRÉNINKU

Pokud si dáte svižnější výšlap do hor, náročnější supersérii nebo lekci hot jógy, pak se pravděpodobně bez rychleschnoucího materiálu s efektivním odvodem potu neobejdete. Zbavíte se nepříjemných pocitů, které zažíváte v mokrém, studeném oblečení, které se lepí na tělo a narušuje vám příjemný zážitek ze sportu.

 

SNADNÁ ÚDRŽBA FUNKČNÍHO MATERIÁLU

Velkou výhodou je také to, že se materiál nemačká a nehrozí tedy, že v šatně vytáhnete místo legín sežvýkaný kus oblečení. Svoji funkčnost zároveň polyamid neztrácí ani opakovaným praním, které je v případě sportovního oblečení více než žádoucí.

 

OBLEČENÍ NA SPORT NEMUSÍ BÝT NUDA

Víme, jak důležité je se při sportu nejen dobře cítit, ale také dobře vypadat. Dali jsme si proto záležet i na drobných detailech jako jsou potisky v měděné barvě, předsunuté švy nebo laserem perforované části. Své využití tak oblečení najde nejen při sportu, ale i ve volném čase.

 

Fitness kolekce je perfektní volbou nejen na sportovní aktivity, ale i na volný čas. Oblečení můžete využít na procházky, do města nebo na setkání s přáteli a vždy se v něm budete cítit opravdu pohodlně. V šatníku tak budete mít multifunkčního společníka pro každou příležitost, který váš nikdy nenechá ve štychu.

Líbil se článek?