Nová kolekce na sport v proměnlivém počasí i horkých dnech

Jarní sluníčko láká ven, ale aprílové počasí sem tam ještě přinese chladná rána a dešťové přeháňky. Naše nová kolekce je však připravena na jarní proměnlivost počasí i horké letní dny a umožní vám tak užít si všechny venkovní aktivity naplno. Ať už se jedná o cyklistickou kolekci na kolo, běžecké oblečení na venkovní výběhy, zdolávání horských túr v kolekci přímo navržené na outdoorová dobrodružství nebo poklidný relax v přírodě.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA OBLEČENÍ NA HORSKÉ I SILNIČNÍ KOLO

Ať už preferujete klasickou cyklistiku nebo MTB, nová cyklo kolekce vám zpříjemní jakýkoliv výlet na kole. Nejen pro milovníky horských kol a singletrailů rozšiřujeme MTB kolekci o nové barvy a vyladěné modely. Volnější trika s krátkým (LEHU, OAKY, AMBA) i dlouhým rukávem (SHELOB, SHEBA) a volné šortky s odepínatelnou cyklovložkou (EBONY, AKOO a BORSALA) jsou do terénu přímo stvořeny. Ostatně MTB šortky už z naší nabídky dobře znáte a oblíbené jsou zejména pro jejich univerzálnost. Během chvíle cyklovložku jednoduše odepnete a z cyklošortek jsou rázem funkční kraťasy se širokou škálou využití.

Vybírat můžete také z klasických elastických dresů VIGGO, JARI, TAJGA, LANA a šortek BOFIN či BONSAI, z nichž některé jsou designově v setu i s cyklodresy a cyklorukavicemi.

Pokud jste ještě dosud nevyzkoušeli kouzlo cyklistického spodního prádla s výstelkou, pak o mnohé přicházíte. S cykloprádlem JAX, JOVANA a ANKA můžete na kolo vyrazit ve svých oblíbených šortkách nebo legínách bez ztráty pohodlí.

DÁMSKÉ OBLEČENÍ NA KOLO   PÁNSKÉ OBLEČENÍ NA KOLO

ULTRALEHKÉ BUNDY NA BĚH I SOFTSHELLOVÉ BUNDY ČI VĚTROVKY NA TÚRY

Ultralehké bundy, jak už z jejich samotného označení vypovídá, téměř nic neváží, i tak vám ale spolehlivě zajistí běžecký trénink bez nepříjemného prochladnutí a sebemenšího omezování v pohybu. Dámská ultralehká bunda CAMILA1 i její pánská verze HAYDEN jsou totiž vyrobeny z tohoto hustě tkaného ripstop  materiálu, který chrání proti větru a zároveň odpuzuje vodu. A v nabídce samozřejmě nesmíme zapomenout ani na bestseller několika předchozích let, bundu JORAH.  

 BĚŽECKÉ BUNDY A VESTY

Materiál ripstop je známý svou odolností a pevností díky speciální konstrukci, která zabraňuje šíření trhlin. Zároveň vyniká svou nízkou hmotností a je tedy ideální volbou pro výrobu sportovního oblečení, protože zajišťuje dlouhou životnost a ochranu před obvyklým opotřebením při aktivitách jako je běh, turistika, horolezectví nebo cyklistika.

Pokud  bychom měli označit pomyslného krále funkčnosti mezi ultralight bundami, pak je to jednoznačně BYRON, vyrobený z 2,5 vrstvého materiálu StormLight. Bunda je prodyšná (8 000 g/m²/24h), nepromokavá (vodní sloupec 8 000 mm) a je tak ideálním společníkem na horské túry i vyjížďky na kole. 

Softshellové bundy a vesty jsou perfektní volbou pro všechny, kdo hledají pohodlnou, funkční a stylovou variantu vnější vrstvy na širokou škálu sportovních aktivit. Softshellové novinky - bunda GRAPON1 a vesta SEGMENT jsou vyrobeny z materiálů, které jsou prodyšné, odolné proti větru i vodě a nedají tak rozmarům počasí žádnou šanci.

Větrovky jsou lehkou a snadno sbalitelnou variantou bundy, kterou se rozhodně vyplatí mít v záloze. Dámská větruodolná bunda NEREST i vesta FOIBE navíc dodají vašemu outfitu šmrnc a v kombinaci s funkčním trikem MARIA ve stejném designu padnou jako ulité. To stejné platí také o pánské větrovce ZOLTAN a mysleli jsme samozřejmě i na malé sportovce, kteří budou v mini verzích větrovek SAMA díky pastelovým barvám nepřehlédnutelní.

 

SOFTSHELLOVÉ BUNDY A VESTY

NAŠE NEJTECHNIČTĚJŠÍ OUTDOOROVÉ KALHOTY

Outdoorové kalhoty PIQUE rozhodně stojí za vaši pozornost a my jsme na ně náležitě pyšní. Jsou vyrobeny z rychleschnoucího materiálu a zajistí vám komfort při náročných túrách i u táboráku v lese. Mají elastické panely pro volnost pohybu, vyztužené oblasti pro větší odolnost, anatomicky tvarovaná kolena a DWR úpravu, která odpuzuje vodu. Nechybí ani několik praktických kapes na uschování drobností a zapínání s gumou v pase či pásky na suchý zip k utažení nohavic kolem kotníků, které doladí žádoucí komfort při jejich nošení. To, že navíc skvěle vypadají, už je jen bonus navíc. Ostatně jsme podrobili kalhoty důkladnému testu nejrůznějších podmínek a výsledek vám nabídneme už brzy v připravované recenzi.

SPORTOVÁNÍ S LEHKOSTÍ A FUNKČNOSTÍ

Během horkých letních dnů můžete sáhnout po super lehkých trikách DUSTIN, NOLAN, VATINA či SONYA1 nebo vsadit na eleganci pánských funkčních košil DONAR a CIGA. Ty jsou na rozdíl od bavlněných košil lehčí, rychle schnou a jsou dostatečně prodyšné, takže v nich budete v pohodlí a suchu nejen při samotném pohybu, ale třeba i na cestě vlakem domů.

Podle vlastních preferencí a požadavků můžete také vybírat z různých variant spodního dílu vašeho sportovního outfitu. Vsadit můžete na elegantní, přitom pohodlné sukně CELIA a TRACY (s všitými šortkami), elastické šortky DYLOR a FIDA nebo delší variantu tříčtvrtečních kalhot DYLAN a KONANA. Všechny materiály jsou lehké, prodyšné a skvěle odvádí pot, takže se budete cítit v pohodlí i při náročném tréninku. Zboží z nové kolekce je již skladem, tak navštivte náš e-shop nebo prodejny Sportisimo a vyberte si svého nového sportovního parťáka. 

TRIKA   KALHOTY A LEGÍNY   SUKNĚ

Líbil se článek?